Tierp!

Vid typ 5 drog jag Vanya&Feffe till tierp :D haha, storstan! Köpte lite grejs tills imorn då vi ska grilla nåra st, sen satt vi och pratade nån timme bara.. Vi åkte sen hem med 8 bussen. Var sen ute en stund och pratade bara.

Nu sitter jag hemma -.- vad kul! baaaaaajs. aja, blir ju skoj imorn iaf!?!
Men nu blir det film :)
puss

jag vet..

Jag vet att jag inte har sktivit på ett tag..
Det har inte hänt nå spec i veckan tror jag? inget jag pallar hålla på och skriva om iaf.. typ badat&solat mest..
Men igår hade jag riktigt kul. Gick först och mötte vanya, jennifer&frida vid kiosken. Satt där ett tag och sen skulle dom hem.. men så blev det inte, dom stannade kvar ute. Vi gick då och hoppade lite studsmatta och sen hem till dom. Hade skit kul! Har inte haft så roligt på ett tag faktiskt. Skriver inget av det här, för ni skulle endå inte fatta x) Sen blev det lite mer studsmatta och sen gick jag hem.

Idag så har jag typ städat lite, tråååkigt som fan! Har typ inte sovit så bra inatt så slumrade till nyss.. Men nu är jag vaken och funderar på att ta en promenad :) Slänger kanske in ett inlägg ikväll.
Hejs

Furuvik

I tisdags så bar det av till Furuvik :) Åkte med familjen Ahliner och några till. Fick gå upp vid halv 8, för tåget gick kl 9 från tobo. Kom fram till furuvik typ en halv timme innan dom öppna, så fick stå och vänta utanför. Dom öppnade sen tillslut och vi gick då runt och kollade på djuren x) eftersom att tivolit öppnar vid 12. Såg allt möjligt och åkte hedenhös, eller den var omgjord, men endå :P Sen öppnade tivolit, vi åkte typ nästan allt :P skoooj. Batman, piraten&disco är lungt favoriterna :) hade skit kul också, Annelie skulle åka batman. Så jag, Annika&Erik åkte med henne. Har inte skrattat så mkt på längelänge :P skiiit kul. Men aja, här kmr de lite bilder.   

 Gäänget :)
 Skooj :)
    Sötnosar!
  Annika (:
  Batman :D
 Vi gillar denna!
  Favorit!
Allt för nu :)
puss