Svampbob!

Fredagen började med en seg skoldag. Först so, suug som fan! Skriver nå jävla fråge skit. Sen dubbeltimme slöjd, alltid lika kul, fast, själva ämnet slöjd suger! Sen dubbeltimme svenska. Första timmen gjorde några prov och vi andra skulle läsa vår bok som vi skulle redovisa om vi inte hade läst ut den. Men jag hade de så satt bort hela lektionen bara, eftersom jag glömde min andra bok hemma. Sista timmen svenska, då så skulle vi skriva bokredovisning, hoppas på att det gick bra! Kändes så iaf.

Der bar sen av till TIerp, handla till kvällen. Träffade Jonny där med :) Hade kul innan bussen kom + på bussen. Åkte sen hem till Louise då i lilla Vendel. Vi fixade tacos och hade det riktigt mysigt. Vi såg sen saw 5 :o blää, så jävla äcklig! Egentligen så hatar jag filmerna, dom är inte ens bra.. bara äckliga! Pratade sen bort kvällen om allt möjligt, myys. Somnade runt 5 och vaknade nösta dag runt 10. Mycket sömn? Morgonen då spenderades med att kolla på Svampbob! De va nå grejs på den där barnkanalen att dom skulle visa 100 avsnitt av svampbob. Tahaha, allt misstolkas ju fan i dom dör programen! Skit kul hade vi! Så, Svampbob fick bli rubriken till det här jätte fina inlägget :) Alla andra som var med till Lollo åkte hem förutom jag, feffe, och ja.. lollo ;p  Vi städade i ordning och gjorde oss klara. Vi tog bussen till tobo vid 4.

Kvällen i tobo spenderades med Louise, Jonny, och Felicia. Skoooooooooj! :)

Och vet ni ? Mitt rum är typ nästan klart nu. Tapeter och sånt är helt klart, jag ska bara fixa med mina andra saker och grejsa lite ;p Så, puss på de.

En vecka kvar, sen bästis :)

Bilder sen helgen kmr, när jag har tid!
Känner att jag inte har nån ork till datan egentligen.

Andra avenyn om en halvtimme! Hjääärta.

Puss

27/11

Hejs,
Dagen har seegat kan jag bara säga! Matte provet gick bra, tror jag! Hoppas de iaf. Åkte iaf till stan med mami och papi för att kolla på grejs till mitt rum. Segt, men hittade massor av saker. Snart är målningen och allt klart så då börjas de bäras in massor av saker. Men hur ska jag hinna de i helgen? Äsch.. de får vänta :)

Fredagen kmr då spenderas i vendel. Först efter skolan åker vi till Tierp för att handla lite, sen vidare till Vendel. De blir nog en trevlig och fett rolig kväll med mina bääbisar!  Men vi får se vad det hittas på! På lördag följer sen lollis med till tobo. Får se vad som hittas på!

27/11, hjärta
puss

högbergs

Var då till högbergs igår. Jag kollade då sp, riktigt kul hade vi! Spec när vi var med 1:orna :D Men jag har iaf bestämt mig för att antingen gå hp eller sp på högbergs :)  Riktigt nice skola!