pluggvecka?

Pluggvecka kan man lungt kalla den här veckan. Uscha, har hur mkt som helst nu asså. Idag hade vi "läxförhör" på hela Amerika, det var rätt lätt faktiskt. Men imorn har jag no provet, blääääää. Det känns rätt bra så hoppas jag får g iaf! Kankse har hk till imorn med, hoppas inte fan! På tors har vi matte prov, yes liksom! Jag verkligen älskar matte! :D:D:D el inte.. bläbläbläblä. På fre har vi typ hela asien också! Döda mig! Komma va helt död efter den här veckan asså. Kanske blir stan med bästa på fre, i like it! Hoppas.

Nu väntar duschen, sen blir det tv, myys.

Puss

ö-hus skola=sug

Tjoho.
Dagen började med nått sorts stormöte i idrottshallen. Vi fick sitta på golvet -.- Rektorn prata massa skit.. sen skulle vi typ sjunga också? öhöhö. Bara musikläraren sjöng fan + nåra killar i klassen :P väldigt typ seriöst? aja. Det söööög. Sen eng, jobba typ inte ett skit eftersom vår riktiga eng lärare var borta. Efter engelska jäveln var det matte, woho -.- Ebba fick typ hjälpa mig som vanligt (a) men vadå? inte mitt fel att jag suuger på skiten. Sista timmen vare musik, spela gitaarr typ -.- Hela dagen söööööög. Blev inge Tierp sen heller, palla inte.

Nu måste jag plugga på hela Amerika som vi har till imorn. Sen har jag fysiken på ons så jag måste läsa lite om den skiten med.

Vi hörs sen, puss