boom boom, leksaker från brDenna praktik slår Vero Moda med hästlängder! Jag har haft hur kul som helst idag. Personalen är super trevlig och jag känner att jag kommit in i allt riktigt bra redan. Här hittar ni mig onsdagar och torsdagar några veckor framöver. Att jag även fick förfrågan om att jobba några timmar på söndag redan hoppar jag för!

Nu är der krig mellan mig och min dator kan jag säga er. Facebook är ju bara att glömma i nuläget.. Fatta abstinensen. Ska trösta mig med att packa upp mina påsar från dagens shopping och kasta mig i säng, med min älskade iphone som inte har svikit mig än.

girlsnight

Jag fick mig en lyckad kväll igår med mina brudar! Middag och vin med god efterrätt började vi med innan det blev lite spelande med fortsatt skålande. Vi hamnade tillslut lite spontant i Gävle där det var crusing igår tydligen. Inte mycket att se, så det fick bli en snabbis där då vi beslutade att vi inte skulle orka springa runt i Gävle enda till 3. Vi fortsatte till klockan 3 i lilla Tobo istället!

Idag är det slitet. Sitter här med gammalt smink och äckligt hår uppsatt i en knut. Fräsch tjej.. Förvånansvärt ligger skolböckerna uppslagna brevid mig. Men trögt går det, riktigt trögt. Vill slänga mig i sängen med en bra film..