jag lever

Ville bara visa att jag lever. Har haft mig två mysiga dagar med bra filurer på gräsö. Men mer om det imorn!

Idag blev det en tripp till Stockholm innan jag begav mig hemåt för att direkt få möte av Louise & Kalle. Nu inväntas Pontus, Linda & victor. Det var planerat från början att det skulle bli en kväll i Uppsala, men det blir en myskväll här ist!

hej gräsö

Imorgon bär det äntligen av till gräsö igen med favoriter! Kommer mysa runt i Öregrund och sedan stuga på Gräsö i Vanyas mormors stuga. Ni minns väl där vi spenderade flera dagar förra året? Helt underbart! Kommer bli två galna kvällar men något för lite sömn kan jag tänka mig. Och nu hoppas vi på bra väder så vi kan bränna upp oss riktigt i år igen! Dock är det inte något att hoppas på för mycket. Och att vi antagligen bara kommer iväg en gång detta år är jag lite småledsen för, men vi tar igen dem dagarna i öregrund sen ist! Nästa helg är det ju roslagsloppet, då taggar vi en kväll Öregrund med en massa goa människor och karusellåkande såklart!

   
      
     

  
  

slösare

Och jag gör det igen, kom hem med ytterliggare två tröjor idag. Jag är verkligen en riktig slösare, något min plånbok absolut inte gillar förtillfället. Men men, är det rea så är det helt enkelt! Två tröjor för samma pris av inte ens en från bik bok. Detta gjorde att jag inte fick med mig min foundation hem för jag inte hade räknat med detta köp, så får springa in och köpa min älskling imorgon!