chill

Kvällen spenderades med dom där 3 igår. Hade riktigt kul, som vanligt. Dom gick hem runt 3. Jag hade riktigt lätt att somna så låg vaken till 4 -.-

Idag så vaknade jag konstigt nog vid 8! Ofta man vaknar efter att ha sovit 4 tim ;o kunde verkligen inte somna om. Klockan skulle ringa vid 9.30, men jag gick upp 9 eftersom jag inte kunde sova. Drog iväg till stan med Frida, Jennifer, Vanya & Felicia. Emelie & Alex hoppa på tåget i Ö-hus. Sen i Uppsala mötte vi Henke, Angelica & Esmeralda. Blev chill på ukk hela dagen. Riktigt mysigt! Jag orkade inte ens kolla nånting nere på stan, riktigt jävla trött. Så får dra in nånting senare och köpa de jag behöver.

Kom precis hem nu. Jag har riktigt jävla ont i magen. Jag hatar att ens va i tobo en lördagskväll. Jag har börjat fundera på om jag inte ska plugga i Uppsala endå. Visst, högbergs är en bra skola, men jag vet inte om jag bara vill börja om ist. Men vi får se, flyttar endå härifrån när jag gått ut gymnasiet. Nånstans nära sthlm, troligen Uppsala.

Får se vad som blir av av min lördagskväll, kanske drar till Örbyhus.

puss

fredag, yes!

Äntligen fredag! Muntliga nationella i svenska började idag. Bara 6 st som kunde göra det idag, och jag slapp. Puuh, kände mig inte taggad för de idag alltså. Sen på idrotten slapp vi skridskor, sköönt. Men då var det fotboll den första timmen -.- alla jublar! Jag verkligen hatar fotboll! Kunde väl ha vart bandy som är något kul iaf, men nejdå -.- Och andra timmen fick vi fritt.

Tierp efter skolan. Har precis käkat och snart kmr dom andra. Blir väl att spela vårt lilla spel ikväll ;) haha! Nej, men vi får se vad som händer :) Btw, Emelie fick inte komma idag /: suug! Men hon hänkar till stan imorn :) Så vi alla drar till stan med 11 tåget. Ja, vi blir några st så pallar inte skriva alla ;p + att vi skulle träffa nå annat folk i stan.

Vad gör ni denna fredagskväll?Nej, nu ska jag fixa mig.

Hörs senare imorn sötnosar!

puss