peppad

Blev en springtur som sagt. Men, det gick inte så bra idag om jag säger så.. Bajs vad sur jag är på mig själv! Blev sedan ett varmt bad. Skönt som bara den! Spotify, ljus och skum!

Idol på det här. Kan det bli bättre? Ja, faktiskt.. Jag börjar bli förkyld igen. Fuck that.

Meeen, taggad inför helgen? Yes! Nu jävlar.

på språng

Jag överlevde första dagen i caféterian! Äsch, nu skiter jag i om jag gör bort mig, bara jag gör min jävla APU. Alla är ju trevliga och så iaf, tur de! Igår fick jag också träffa min Josse igen. Puss på de!

Nej, nu ska springskor och vantar på! Nu ska jag komma igång igen! För det här funkar inte.. Efter blir det en varm dusch eller ett varmt bad. Ansiktsmask och hela köret på de. Underbart!

bullshit

Nu är jag seriöst pank.. Tog då tåget in till Uppsala efter skolan. Blev Boländerna och sedan Gränby. Idag blev mina köp ett par höga stövlar med klack och ett par uggs faktiskt, så sköna! Sen köpte jag min efterlängtade vinterjacka idag! Happy. Som sagt, pank.. Jackan var ju inte den billigaste för min plånbok..

Senare blev det bio som sagt, mys! Såg filmen "prinsessa". Riktigt bra film! Filmen säger precis hur verkligheten ser ut idag. "Utseende är faktiskt inte allt", är det verkligen så det är? Bullshit! Människor är så jävla äckliga och falska. Flickan i filmen är då överviktig och alla tar henne efter hennes utseende, fast hon har så jävla mycket, får inte en chans.. Jag har själv påverkats av det här med utseende, jag vet de.. Men jag ska få min hjälp.. Så, nu kan ni sluta lägga er i och försöka "hjälpa mig". Jag lyssnar inte på er, för ni vet inte hur det är.. Ni vet inte ett skit.