östhammar

Igår for jag som sagt till Östhammar. Tog bussen vid 6, och fick även sällskap av Tobbe på bussen denna gång också. Vi kom fram vid halv 8 då vi fick möte av Anton och Jesper. Hem till Anton där resten av folket var. En mycket trevlig kväll engilt mig! Klockrena filurer det där. Blev dock inte en så långvarig kväll, men skönt det med. Dom andra ville dra vidare, så då begav jag och Erik oss hem till Erik. Slutade med att 3 av de andra boysen även också kom dit sen. När de drog blev det sova för fulla muggar!

Jag tog 12 bussen hem idag iaf. Rätt slitet, yes. Här hemma var det enköpingsbor kvar, som tur hade dom från Norrtälje åkt. Deras son på hm, 5 år? är ganska pratglad och tyst pratar han inte direkt. Mitt huvud hade exploderat. En lång dusch väntade och sedan blev det film resten av kvällen. Söndagsmys!

Men min helg var toppen, tack sötnosar!

hej helg

Min fredag blev myspys! Blev då Uppsala först med brudarna. Senare hamnade vi här ute i stugan. Blev en kväll med girlsen eftersom det var omöjligt att få tag i Robin och dom andra töntarna som det var tänkt skulle komma. Lite smågalet blev det allt!  Var ut en sväng och träffade Jonny och Eric också, alltid kul eftersom det var ett bra tag sen. Slocknade runt 3 tror jag.

Vaknade runt halv 9 idag.. kallt som satan var det! Nyvakna möts vi upp av Enköpingsbor och Norrtäljebor som kommer spendera denna dag/natt här. Så, fullt hus på engång! Lämnade av Lollo vid bussen vid 11 iaf. Hem och ta en lång varm jävla dusch. På tal om dusch, vi har fixat den nya duschen nu! Våran gamla blev som sagt förstörd på min fest.. mycket bra engilt mig! Denna är klockren.

Som sagt, fullt hus här nu. Ikväll far jag till Östhammar iaf.

Peace!