gott nytt år förfan!

Gott nytt år mina sötnosar!

Om en halvtimme sådär bär det av mot Enköping. Jag är taggad till tusen! Så nu hoppas jag på en riktigt bra kväll. Och det hoppas jag att ni också får! Sup inte skallen av er och elda inte upp varandra!

Vi hörs imorgon! Då mitt år börjar, mitt 2010.

snart smäller det!

Allt är checkat och klart tills imorn! Kläder, dricka och det viktigaste.. festen!

Först imorgon bär det av mot Vendel rätt tidigt för att hämta upp Louise. Sedan fortsätter vi mot Enköping hem till några av mamma och pappas polers. En hel del folk där tror jag att det skulle vara. Men det är sköna filurer det där faktiskt! Även några av dom vi spenderade våran midsommar med. Blir mys och mat där innan vi blir hämtade och sedan beger oss mot Hummelsta för partaj! Helt nytt ställe, helt nytt folk. Galet bra! Får fylletaxi tillbaka sedan för att spendera våran natt där i Enköping också. Busigt.

Sorligt bara att lämna mitt underbara 2009. Men 2010 ska bli mitt år, bara mitt!

not good

Klockan ringde halv 8 imorse! Något som absolut inte gillades eftersom jag självklart inte la mig i tid igår heller. Men men, jag får skylla mig själv! Men det är inte det lättaste att slita sig från msn nuförtiden. Hihi!

Blev som sagt ätstörningsenheten först när vi kom in till Uppsala. Vågen visade tyvärr då -0,5 kg. Något jag absolut inte förväntade mig.. Trodde jag gått upp nu i jul, för lite godis har jag inte ätit kan jag säga er! Men det har slarvats med måltiderna, måste vara det. Not good. Som tur var, var inte min "kontaktperson" eller vad fan man ska säga där idag. Hon hade dödat mig. Var nära på att få behöva åka in nästa vecka och äta lunch där, men slapp som tur var! Måste kämpa nu. Jag ska, jag ska!

Sedan blev det gränby. Jag hittade en liten kofta som är perfekt att ha över snygga linnen/tunikor/klänningar, perfekt! Och jag hittade även min "jacka" jag ville ha! Dock fanns den bara i storleken större, så den sitter inte helt prima kanske. Men det var dom sista som skulle gå, så kunde inte hålla mig! Ska testa och se hur det hela ser ut lite senare. Se om någon av dessa kommer att bäras imorgon! Åh, så sjukt taggad! :D