Snö!?

Kvällen igår var mys :) Såg 3 filmer, när Kristina äntligen fick igång dom! gah, vi vänta skit länge för d krångla. Men vi såg iaf nån film som hon hade hyrt, vette fan varen hette ;P Sen såg vi shrooms, gah! Och sen Madagascar x) taaha. Vi satt och bläddre på nån internet sida efter nån bra film. Sen vet jag inte hur vi kom in på den, men då fick d bli den! ;) den är ju fan skit rolig, skrattar ju så man inte får luft! Giraffen äger dig! :D jaja. Tog bussen vid 12 hem.

Nu sitter man här, och det snöar ute! Gaah, redan!? Den kommer ju inte direkt ligga kvar, men endå! ;o åhåh. Palla!
Min huvudvärk som jag har haft hela dagen har blivit bätte iaf. Har typ haft migrän -.- jippie. Får se vad som hittas på sen.
Vad gör ni en sån här fredags kväll?

Men nu drar jag, puss :)

Filmkväll, ohyes (;

Tjohejs ;D Snart bär det då av till Vendel på filmkväll :) Det blir mys. Kmr hem på fredagen. Det som är mindre kul är välle att Kristina bor precis brevid en kyrkogård ;o inte för att jag ör så rädd och så (a) men jag såg en zombiefilm fäör ett tag sen! ;ooo buhu. jaja ;D Så vi komma bli uttvingade dära sen. Vi ska se shrooms tror jag. Den verkar typ läskig! Men det har vi inte sett än :P

Nej, nu måste jag packa så jag inte missar bussen som går 16.20

Ha en bra kväll sötnosar :)
Puss

God natt folket

Skulle bara säga god natt :) Även om jag inte ska sova på ett tag, men endå! (a) Jag är dålig på att skriva, men det får bli flera små (; tihi.

Men imorn blir det Vendel tills på fredag, myyyys! Sen till stan med pappa på eftermiddagen.. Ska kolla lite saker till mitt rum, eftersom jag äntligen ska få göra om de! ;o ohyes! Men jag skriver imorn innan jag far iväg :)

God natt!
Puss