Auktion i tobo

Tjosan.
Igår var det då auktion i tobo, då vi skulle sälja hamburgare. Kom till folkets hus vid 11 och skulle stå där till 3.. Var välle inte jätte tråkigt men det blev lite stressigt eftersom hamburgarna tog slut 2 gånger under tiden vi skulle stå där, så dom fick åka och köpa nya för vi sålde för fult. Men sen slutade det iaf med att vi blev bjuda på pizza och så fick vi en bio check. Men vi gick till pizzan vid 8 och åt.. Sen tyckte jag och Felicia att det var lite små tråkigt där så vi tänkte att vi kunde dra förbi Vanya och kolla om hon ville hänga me ut. På vägen då så var det " coola gänget " ute, och två av dom började typ gå efter oss, vi bah okeej? aja.. vi fick iaf med Vanya ut sen och hon skulle då också gå och äta.. tråkigt att vääänta på henne för hon är fett seg. Våra planer sen gick åt helvete men jaa. Gick hem runt tolv och nörda vid datan till två, sen blidde de sängen.

Idag så har jag bara tyå sett film och nu sitter jag här. Min hals är lite bättre också, eftersom igår kunde jag knappt prata men det kan jag idag! :) höhö. Men idag blir det bara att va hemma och vila upp mig inför morgon dagen, har skolfoto och sen är det moppekurs för min del :D Jag och Linn ska på't :) Det blir ju skooj iaf.
Allt för nu.

Ruulig kväll :)

Då är fredagen över.

Dagen gick rätt fort i skolan, kanske är för att det är fredag? :D Men efter den iaf så åkte jag, Emelie, Felicia&Louise till tierp, vi handlade lite och drog sen hem. Louise åkte hem till Vendel men Emelie åkte med till Tobo :) Vi åt och greja och sen kom Vanya, Jennifer& Felicia hit. Vi spelade lite och hade jävligt skoj.. Jag blev lite trött på slutet, är skita förkyld nu.. började redan imorse men nu är det mkt sämre /: kan knappt prata. Men vi drog ut sen iaf typ mot kiosken. Pratade lite och sen blev det så att vi ville ha lite popcorn (a) Så vi tiggde lite av Jonny och Robbin. Hamnade sen där inne och satt och spelade kort, skojsigt :) Jag hade lite problem med min jävla röst men det gick rätt bra att småprata. Emelie drog föresten med 10 bussen, snacka om att vi hade kul idag iaf. Suuuper duuuper skoj att träffa henne och vi hade lika kul som vanligt, så jävla synd att hon flytta. Inte direkt så att hon flytta så långt men endå.. vi har liksom endå glidit ifrån varran. Men vi får försöka träffas och hålla kontaktren bättre! Drog sen hem vid 12 -.- jaa.. roligt att bo här. Men hade en riktigt trevlig och mkt rolig kväll iaf! :))

Imorn blir det att gå upp vid halv 10. Ska sälja hamburgare vid folkan i typ 4 tim, får då en bio check :D Det år då alltså aktion så dom behövde lite folk som kunde hjälpa till, så klart att vi ställer upp bah ;D haha. Vi får hoppas på att jag kan prata och inte har blivit så mkt sämre för då vet jag inte hur det blir /: kan bli så att jag blir hemma. Fast jag känner mig inte så dålig det är mest rösten och halsen.. Men vi får se hur det blir :)

Nu väntar iaf mitt duntäcke och min varma sääng, så skriver imorn hur det gick bah.
Sov gott , puss

blä

Jag är redan hur less på ö-husskola som helst! Blääää.

Dagen började med svenska, seeegt eftersom hon ska prata massa jämt! -.-  Sen so, dryg film. Idrott efter, skulle springa massa och det var typ rätt jobbigt, men det gick bra iaf :) Har bra lärare också, Björn. Sen var det lunch, eller.. lunch och lunch, äter inte skiten.. så vi satt bara och prata ett tag innan matten börja. Röd bok är fett jävla svår! Måste fan be Ebbis om hjälp hela tiden (aaaa) höhö. Mobbade henne lite me, det var det roliga under den sega jävla timmen. Ja, efter matten var den engelska, yey mitt favorit ämne -.- det bra var att vi knappt jobba (a) för Lena skulle fota sig med sin klass.. så vi drog på radion och pratade bara :) Vi är ju inte så många eftersom jag går i lilla gruppen, vi är kanske runt 10 st bara.. men det är nice eftersom det bara ör från vår klass :)) Slutade sen och höll på att dö vid bussen, hade ingen jacka och det blåste som fan! Har haft ont i halsen hela dan och börjar bli förkyld.. så tummen upp på de -.- Nu roar jag mig med musik, men det hjälper inte så bra för jag är fett me rastlös och hatar just nu allt och alla. såå det är ju bra -.- Men ö-hus kan bara dra åt helvete iaf. Skriver senare om jag pallar.
ciao