pepp pepp pepp

Nu är det inte långt kvar!
Min valborg kommer se ut så att jag först åker in till Uppsala med några små söta filurer, forsränningen som ni kanske vet? ;) De kommer vara så otroligt mkt folk där inne, nice! Antar att man kmr känna igen riktigt många, och det är bara kul.

Till kvällen blir det Örbyhus eller Tierp, vet inte riktigt än. Vi tar kvällen som den kmr helt enkelt ;D

Men nu får ni ha en riktigt bra valborg! Och sup inte ihjäl er nu ;)

Puss på hej sommar!

tomorrow

Dagen har gått läskigt fort! Mkt prat om valborg på tekniken med den delen av klassen jag är med på onsdagar, haha! Efter skoldagen gick jag och tog min sista spruta, ni vet, den här för livmoderhalscancer. Nu är alla tagna, skönt!

Jag är sjukt sugen på att åka moppe! Känna den där lukten liksom. Men, om en vecka är det min tur att fara över tobos småvägar, då kortet kmr (a)

Vet ni? Nu är det inte långt kvar, imorgon!

inte långt kvar

Efter skolan idag bar det av till tierp. Louise skulle träffa Jonny, mitt ex. Ehm, fråga mig inte.. Hon tvingade iaf med mig till tierp, hade ingen lust alls.. Men Felicia kom till sista timmen skolan så jag drog med henne! Jag och Felicia vandrade runt i tierp tills bussen gick tillbaka vid 4, mötte då Louise igen. Jag kan ju bara säga att jag ser fram emot att lämna örbyhus skola och börja på högbergs! Om det nu blir så vill säga..

Är igång med träningen igen, underbart!

En skoldag kvar, sen, då jävlar!